1-20150903_133854.jpg1-IMGP2356.jpg

 

 

1-IMGP2357.jpg

 

Meidän elämämme, siis kissan ja minun, on ulkonaisesti katsoen karua, vaivalloistakin. Mäkitupa ei juuri tarjoa asukkailleen nykyajan mukavuuksia. Tässä en voi olla huomauttamatta, että Inkerin vessa toimii aivan samalla tavalla niin kerrostalossa kuin mäkituvassakin, mutta minä en valita. Onhan kissalla ja ihmisellä eroa. Jossain sen pitää näkyäkin.

 

1-IMGP2360.jpg

 

Ulkonaisesti karu elämäntapamme ei latista sisäisen elämämme rikkautta. Keskustelemme Inkerin kanssa vapautuneesti myös romantiikasta. Emme karta lisääntymisbiologiaa, emme seksuaalisuuden koko kirjoa. Totta kai pyrin puhumaan näistä asioista ikätasoisesti; pyrin puhumaan niistä myös lajitasoisesti. Inkeri ei ole valittanut.

 

1-IMGP2361.jpg

 

Muutama päivä sitten olin juuri Facebookissa, kun Ruotsin Kuningashuone julkaisi uutisen, jonka mukaan Kruununprinsessa Victoria on raskaana, ja vauvan odotetaan syntyvän maaliskuussa. Olen varmaan ennenkin kertonut, että olen erittäin kuningasmielinen, ja aivan ykkösenä arvostuslistallani ovat Kruununprinsessa Victoria ja Prinssi Daniel.

 

1-IMGP2363.jpg

 

Halusin jakaa tuntemani ilon tietenkin Inkerin kanssa. Kerroin hänelle, ikätasoisesti ja lajitasoisesti, että prinsessa Victoria odottaa nyt pentuja. Kerroin, että hyvin todennäköisesti Victoria synnyttää vain yhden pennun; ihmisnaaraat ovat sellaisia. Inkerin emohan pyöräytti kerralla 8 pentua. Hetken mietin, pystyisikö Inkeri ymmärtämään myös sen, että Victorian pennun isä on se sama kolli, joka on hänen edellisenkin pentunsa isä. Kissathan ovat tässä suhteessa vaihtelunhaluisempia. Kerroin kuitenkin, ja Inkku tyytyi siihen.

 

1-IMGP2364.jpg

 

 

 

1-IMGP2365.jpg

 

 

 

1-IMGP2369.jpg